Hver gang man drikker blod fra en anden vampyr, er der en chance for at man bliver bundet. Drikker du fra en person med samme eller højere blodoptens end dig selv, stiger du et niveau - altid. Drikker du fra en person med 1 lavere blodpotens, er der en 50% chance (flip en mønt) for at du bliver blodsbundet. Pr. niveau du har blodpotens yderligere over den du drikker fra, har du en yderligere 50% chance. Altså hvis du har BP 4 og drikker fra en med BP 1, så slår du en mønt 3 gange, og hvis den får dit ønskede resultat en gang, er du ikke bundet.

Som udgangspunkt kan man kun bindes et niveau pr. nat.

Niveauer er som følger

  • Du har et crush på personen. Du har sommerfugle i maven når du tænker på personen. Det er ikke kærlighed, men det er ønsket om at få opmærksomhed fra personen, også når det er negativt.
  • Når personens navn bliver nævnt får du røde kinder. Du kunne ikke forestille dig at gå imod deres ønsker bevidst. Du føler du elsker personen, som man kun kan elske en person man har levet er godt og langt liv med.
  • Personen er et lysende eksempel på alt vidunderligt i livet. Din hengivenhed kender ingen grænser og din egen eksistens er underordnet deres velbehag.

 

Bemærk at der intet regelteknisk er, der forhindrer dig i at gå imod din elskede, at modstå deres påvirkning eller kæmpe imod dem - vi lader det være op til rollespillet om man virkelig vil modsætte sig den man elsker mere end sig selv...

Den eneste måde man falder i blodsbånd er enten ved at få et nyt bånd på niveau 3, eller hvis man ligger sig i Torpor, hvorefter man vil vågne uden båndet.