Crúac

Circle of the Crone - Bonus

 

Om blodmagi generelt

Fælles for alt blodmagi er, at det kræver fire ting: Viden, tid, tro og blod. Alt blodmagi fungerer således at man udfører lange komplicerede ritualer, der varer i alt fra 5 minutter til flere nætter. Ønsker du at udføre ritualer i spil, skal der udføres en ceremoni som skal overværes af spilledelsen. Ønsker du derimod blot at have effekter klar til spilgange, kan du have udført ritualerne i forberedelse til spilgangen.

 

Som udgangspunkt har man et antal ritualpoints, disse kan bruges på at opnå effekter af forskellige grader. Nedenfor finder du en effektliste. Ønsker du at forberede en effekt der er af niveau 1, skal du have den konkrete blodmagi på niveau 1, samt have 1 ritualpoint at bruge på den. Det samme gælder for effekter på niveau 3. Der kræves den pågældende blodmagi på niveau 3 og 3 ritualpoints. Har du opladt en effekt, som kan bruges i spil, kan du bruge den når du ønsker ved at følge de anviste krav. Bemærk venligst at som udgangspunkt gælder en opladt effekt kun 1 gang pr. spil. Som udgangspunkt kan du vælge alle effekter fra dit niveau og ned. Husk ligeledes at du må omprioriterer dine ritualpoints ved hver spilstart.

 

Eksempel

Kenneth har 4 ritualpoints. Han beslutter sig for at kaste 1A, 1B, samt 2A. Næste spilgang kan han se han skal bruge noget tungere, og vælger derfor 3C samt 1F.  

 

Effekterne du kan tilgå udvides konstant, som andre blodmagere opfinder nye effekter. Ønsker du at eksperimentere med nye ritualer, kontakt da spilledelsen.

 

Om Crúac specifikt

Crúac handler om blod, bæstet og inhumanitet. Derfor er det også typisk sådan, at som man stiger i Crúac, falder man i Humanity. Har man f.eks. Crúac på 4, er det umuligt at hæve sin humanity over 6. Det gælder generelt at ens øverste humanity er lig 10 minus ens niveau i Crúac.

 

Crúacs ritualpoints er således at du modtager 1 ritualpoint pr. niveau du har i Crúac.

 

Ligeledes modtager du 1 ritualpoint pr. 10 blodspoint, som du ofrer, af minimum samme potens du kan drikke.

 

Du kan ligeledes skabe trosfællesskaber. Individer der bekender sig til dig som formidler af deres primære tro, giver dig 1 ritualpoint pr. medlem af din menighed. Hvis individerne derimod bekender sig til din covenant som helhed, modtager du 1 ritualpoints pr. 2 individer pr. Crúac blodmager. Er der således 4 Crúac præste i Cirklen, skal der være 8 individer der bekender sig til Cirklens tro, før i får jeres ritualpoints ud af dem.

 

Effektliste

Der rundes som udgangspunkt altid op.

 

 1. Niveau 1

  1. Du kan, ved at forberede en lille taske med urter, afbrændes disse over et offer i Torpor og vække dem fra deres søvn.

  2. Du kan forbande dit blod således, at skulle du skære dig selv i hånden foran et offer, vil de omgående føle sig sultne og hvis ikke de får blod snarligt, vil de falde til sult frenzy.

  3. Du kan velsigne et kar eller dit blod således, at den der drikker blod fra karet eller af dig vil blive blodsbundet stor sansynlighed - tilgengæld vil de også lære et minde fra den person hvis blod de drikker fra, de kan godt søge efter minder, såsom ved en retssag.

  4. Du skal placere noget blod på ofret, det behøver ikke blive siddende. Ofret vil mærke sine muskler stivne i dødskramper, og have -1 kamptal samt -1 panser resten af natten.

  5. Du kan skue i et kar med vand, og få syner om et givent emne.

  6. Ved at et offer skader sig selv, kan du få ofret til at miste alt dets panser, men også, for hvert panser mistet, modtage en ekstra gang i løbet af aftenen hvor de kan modstå mental påvirkning. Denne evne kan også bruges på en selv.

 2. Niveau 2

  1. Du tegner på dine øjne med blod fra en person og falder bevidstløs om. Du tæller som påvirket af niveau 5 Auspex, men du kan ikke bevæge dig væk fra den givne personens arms vidde.

  2. Ved at skabe en plantegifte, som drikkes, vil den drikkendes blod blive en gift der, når den indtages af en anden, brænder og giver et antal skade lig dit niveau i Crúac.

  3. Du maler et offers ansigt med blodige tegn. Dette giver dem et antal panser lig dit niveau i [½ Crúac].

  4. Ved at rive dit eget øje ud, kan du passivt se igennem Obfuscate. Så længe du mangler dit øje har du -2 kamptal. Du skal dække dit blødende sår til med en eventuel klap, da du ikke må kunne se med øjet (ligesom man ikke kan se med bind for øjnene).

  5. Du skaber en røgelse der, når den indåndes, sender dig i en trance hvor du vil få et syn af spilledelsen, der relaterer sig til hvad du spørger om.

 3. Niveau 3

  1. Du velsigner et våben der har myrdet en person. Når våbnet bruges til at kæmpe med, vil du modtage 1 blodspoint pr. niveau i [½ Crúac] du besidder. Ofret vil miste disse blod.

  2. Du kan skabe en lund, et tempel eller lignende sted hvor du kan se, kommunikere med og generelt interagere med spøgelser og ånder.

  3. Du kan velsigne et stykke pergament således, at hvis der skrives en handling på pergament og det efterfølgende spises, vil blive til blod i munden på den der spiser papiret, hvis guderne, ånderne eller lign. (afhængigt af hvem Crúac mageren hengiver sig til) syntes om ideen og anser den som frugtbar.

  4. Ved at tegne din hånd sort som tjære, kan du en gang, med en berøring, fjerne et antal panser fra dit offer lig dit niveau i [½ Crúac]. Disse vender tilbage ved solopgang.

 4. Niveau 4

  1. Du kan, ved at male dine læber i skrigende farver, gøre dig selv immun til blodsbånd.

  2. Ved at ofre en del af en person, såsom noget af deres hår, vil halvdelen af alt blod de drikker gå tabt. Halvdelen af det tabte vil du modtage.

  3. Du kan tvinge dit blod til at velsigne den der drikker fra det. Du mister et niveau i en disciplin du vælger, som dit offer så modtager 2 niveauer af (dog maks til niveau 5).

 5. Niveau 5

  1. Hvis du har en lok hår fra ofret, og binder dette om en kniv som du driver den ind i dit hjerte, vil både du og dit offer øjeblikkeligt reduceres til 0 panser og kamptal 1, så længe du holder kniven der. Du lider dog, men er ved bevidsthed.

  2. Ved at male måner på dine håndled og din hals, eller en anden personens håndled og hals, kan du justere personens blodpotens op eller ned. Dette varer som udgangspunkt resten af spilgangen. Du kan justere et antal niveauer lig [½ Crúac].