Det farlige er spændende. Vampyrer har lært det fra dag 1. Klan Daeva har eksemplificeret det i deres disciplin, som de ofte er hadet og elsket for. Majesty er ikke tvang, men derimod påvirkningen af et individ således, at det føles naturligt, rart og rigtigt at please en person. 

 

Regelteknik (Niveau - Effekt)

1

Du er en rockstjerne, en millionær eller en celebrity. Folk har lyst til at være i nærheden af dig, lytte til dig og please dig. Dette er ikke altoverskyggende, men er en subtil påvirkning af dine omgivelser. Du er bare -lidt- mere spændende end gennemsnittet. Vi opfordrer folk til at se hvad personen udstråler, og så spille det op. Man kan sagtens foragte en person, og stadig synes at de er tiltrækkende, autoritære, charmerende, troværdige eller hvad det måtte være.

 Dette vises via et knæklys armbånd i rød. 

Denne evne aktiveres ikke, men er passiv. Den kan deaktiveres efter behov og koster ikke 1 blod at genaktivere.

2 - (M)

 

Dit offer bliver, efter du har brugt blodet og indledt en samtale med ofret, charmeret af dig. De vil ikke tro noget du siger er løgn, de vil ikke kunne læse dine intentioner negativt, de har lyst til at gøre ting for dig, for at gøre dig glad - dit offer gør dig gladeligt tjenester, såsom at låne dig deres bil, give dig et sted at sove eller afsløre hemmeligheder de virkelig ikke burde.

Dit offer føler sig ikke snydt eller misbrugt, hvis denne blot løber ud af sig selv - i så fald tænker ofret blot at i engang var tættere end i er nu, måske savner ofret det.

Denne evne brydes før tid, hvis dit offer bliver tvunget til at gå imod sine principper for dig - dog først efter handlingen er gjort. I dette tilfælde er man helt klar over at man er blevet tvunget til noget, og at det var et klart overgreb.

Evnen varer resten af scenen dog altid mindst en time.

3

Når du charmerer dit offer med niveau 2, kan den ikke brydes før tid, uanset hvad du får dit offer til.

Hvis den ville være blevet brudt, opfører dit offer sig som om det var blevet brudt, men først efter den løber ud af sig selv.

Du kan nu benytte niveau 2, blot ved at tale til en person på en telefon eller lignende kort interaktion. 

5

Når du en gang har påvirket et offer med niveau 2, kan de ikke modstå den næste gang du forsøger at påvirke dem. Denne “svaghed” overfor dine mentale angreb, forsvinder efter 1 måned hvor i ikke har haft kontakt - denne kontakt behøver ikke være overnaturlig, en kaffedate eller et godmorgen-opkald kan være rigeligt.