Nightmare er disciplinen, hvor man kan skabe rædsel hos andre. Evnen handler primært om at gøre det ubehageligt at være i rum med udøveren, da denne føles farligere og stærkere end en selv, og gennem frygten kan ofret tvinges til at agere til udøverens fordel.

 Regelteknik (Niveau - Effekt)

1. Discomfort

Mål: En anden
Pris for brug:
  Blod: Nej
  Viljestyrke: Ingen
  Ritual point: Ingen
Kan modstås: Nej
Synlig: Nej
Beskrivelse:

Vampyren skruer op for sit bæst som dermed udgiver en aura af frygt. Ikke afsky, men ubehag, frygt og afmagt. Følelsen af at vide du sidder i rum med en der kunne knuse dig, eller en person der ved noget ubehageligt om dig. Dette er ikke altoverskyggende, men er en subtil påvirkning af dine omgivelser. Du er bare ¬lidt¬ mere farlig end gennemsnittet. Man kan sagtens holde af en person, og stadig synes at de er farlige, mægtige, skræmmende, uhyggeligt velinformeret eller hvad det måtte være. Generelt har man følelsen af det er en person man bør frygte og respektere, og at handle mod deres ønsker kan være vanskeligt.

Dette vises via et knæklys armbånd i grøn. Denne evne aktiveres ikke, men er passiv.

2. Dread

Mål: En anden
Pris for brug:
  Blod: 1 pr. brug
  Viljestyrke: Ingen
  Ritual point: Ingen
Kan modstås: Viljestyrke
Synlig: Nej
Beskrivelse: Dit offer bliver, efter du har brugt blodet og indledt en samtale med ofret, skræmt af dig. De vil se dig som farligere end dem, de vil ikke kunne læse dine intentioner, de har lyst til at gøre ting for dig for at undgå din vrede ¬ dit offer gør dig gladeligt tjenester, såsom at låne dig deres bil, give dig et sted at sove eller andre ting som man normalt ville kunne true en til at udlevere. Dit offer føler at de har gjort hvad der var nødvendigt for at redde sig ud af situationen, hvis denne blot løber ud af sig, de er godt klar over at de har været truet til det, men mener selv de er kommet så godt ud af det som muligt. Denne evne brydes hvis dit offer bliver tvunget til at gå klart imod sine principper for dig, i dette tilfælde ville person kues men og komme med undskyldninger og forsøge at slippe væk. .

3. Dread projection

Mål: En anden
Pris for brug:
  Blod: 1 pr. brug
  Viljestyrke: 1 pr. brug
  Ritual point: Ingen
Kan modstås: Viljestyrke
Synlig: Nej
Beskrivelse: Du kan nu rette din niveau 2 imod et andet offer end dig selv. Det kan være en anden person, eller det kan være at du giver ofret en irrationel frygt over for edderkopper ¬ hvis du vælger en phobia, frem for en rolle, medfører det ikke at ofret vil please deres fobi, snarere at de ønsker at undgå den og bliver ustabile (ikke voldelige, snarere grædende på gulvet) hvis de konfronteres med deres frygt. Hvis et sådant nedbrud opstår, tæller det som om at ofret havde brudt sine principper og dermed ophører evnen før tid.

4. Aura of Dread

Mål: En anden
Pris for brug:
  Blod: 1 pr. brug
  Viljestyrke: Ingen
  Ritual point: Ingen
Kan modstås: Viljestyrke
Synlig: Nej
Beskrivelse: Du er nu i stand til at påvirke flere med din niveau 2, alle til stede i et rum bliver påvirket og ønsker nu at gøre dig tilfreds og gør hvad de kan for at gøre dette, og kan ikke få sig selv til at handle mod dig eller din vilje. Ytre du ønsker vil de, hver i sær handle for ikke at være den du evt. bliver utilfreds med.

5. Fear

Mål: En anden
Pris for brug:
  Blod: 1 pr. brug
  Viljestyrke: Ingen
  Ritual point: Ingen
Kan modstås: *Se beskrivelse
Synlig: Nej
Beskrivelse:

Ofret flygter fra dit nærvær og hvis ofret tvinges op i en krog vil de bryde hulkende sammen på gulvet for dine fødder. De ønsker ikke længere at please dig, men snarere at flygte fra deres mareridt. De kan ikke finde ro så længe de er påvirket ¬ regel teknisk tæller deres kamptal som halveret og vil gøre hvad som helst for enten at flygte eller undgå din vrede, og ville typisk kun tygge til vold for at komme væk, og ville vælge at slå på enhver anden for at flygte frem for dig.

Hvis man benytter et mentalt modstands point, kan man uden videre forlade scenen, men stadigt ikke handle mod dig.