Obfusate er disciplinen der tillader bæstet at være den skjulte dræber. Løven i det høje græs, ulven i fåreklæder, vampyren i folkemængden. Obfuscate er ikke usynlighed, det er et en måde at gå på, at stå på og at tale på der får folk til at ignorere, og glemme, dig. Enhver der har hørt om Obfuscate ved, at de aldrig kan være alene igen.

Regelteknik (Niveau - Effekt)

 1

Du kan tvinge dig selv til at forsvinde fra folks bevidsthed. Du ligner blot en del af tapetet, en tjener eller lignende. Du er stadig tilstede, men du ligner ikke dig selv - blot en del af byen på linje med graffiti på nørrebro eller en cigarklipper i en dyr klub. Illusionen brydes, hvis du tiltrækker dig opmærksomhed.

Dette markeres med at man rækker en hånd over brystet og holder fast i modsatte skulder. Med et antal fingre viser du dit niveau i Obfuscate.

2

Du kan gemme ting på din person. Dette markeres ved at du får medbringer en pose, der ikke må være større end at du kan have den i en knyttet hånd (uden indhold). På denne fastsætter du en seddel med teksten “Obfuscate - skjult”. Indholdet af denne pose er skjult fra mundane øjne.

3

Du kan forsvinde fuldstændig. I modsætning til niveau 1, er du nu helt væk fra omgivelserne, skjult af skygger og natten. Så længe du ikke gør noget voldsomt, kan du godt liste ud af en dør der var lukket, vende et dokument for at se indholdet eller se lignende småting.

Dette markeres ved at man rækker begge hænder over brystet og holder fast i modsatte skuldre. Med et antal fingre viser du dit niveau I Obfuscate.

Angreb fra usynlighed lægger et bonus til kamptal, lig ens niveau i Obfuscate minus 2. 

4

Det er nu muligt for dig at ændre dit udseende. Dette er en tidskrævende proces og vil som udgangspunkt primært blive relevant ifht. mellemspil eller scener i samspil med spilledelsen. 

Vi anbefaler at du vender din brug af denne evne med spilledelsen - at bruge den i konkrete scener kan blive afvist grundet manglende forberedelse. 

5

Du kan, for et blod pr. individ, inkludere endnu et individ i din Obfuscate, så længe de kan se dig. Pr. individ du indkluderer falder det niveau I Obfuscate du har adgang til, med 1.

Dette betyder at du kun kan inkludere 2, udover dig selv, i Obfuscate 3, men at du f.eks. kan inkludere 4 i Obfuscate 1.