Dem du gerne vil dø for.

De sult, objektifikation, socialitet og afgudsdyrkelse. Andre klaner lusker måske gennem ulivet, men Daeva går med fast skridt og ved at alle ønsker at være som dem. De er livsnydere, kunstelskere og rovydr. De er sociale slanger, der nemt kan klemme livet ud af dem de elsker. På mange måder er en Daevas liv centreret om begær. Begæret efter magt, efter svar, efter orden eller bare efter noget nyt at begære. Klanen ses ofte som svag og overfladisk, men deres styrke og hurtighed siger noget andet - der er blot en kultur i klanen for, at disse midler først tages i brug som sidste middel. 

Klan Daevas medfødte discipliner er Vigor (Overnaturlige styrke), Celerity (Overnaturlig adræthed og reaktionsevne) samt Majesty (Evnen til at tryllebinde og styre andres følelser for dig)

 Daeva svagheden er todelt. For det første har de ofte en af de syv dødssynder de er særligt tætte på. Ligeledes hvis de drikker fra et offer mange gange, bliver de afhængige af de - udvikler ejerskabstrang eller falskt kærlige følelser for det givne mennesker. Dette gør ofte at Daeva klanen, som ellers har stor magt i at jage, enten har få lukkede jagtmarker eller enormt store haremmer hvor de ikke møder den samme person to gange.