Dem du ikke ser

Myten om vampyrer som øjne i natten, der hopper fra hustag til hustag og læser dine tanker - Det er klan Mekhet. Klan Mekhet er edderkopper der følelsesløst holder øje med dig, og det er dem der drikker fra dig i søvne så du vågner med ondt i hovedet og våde drømme i minderne. De er en af de eneste klaner, som ikke er i stand til at ændre enten sig selv eller andre - så derfor er de ofte skyggen bag tronen, eller edderkoppen i midten af spindet. De ser mere end de fleste, og derfor er der få mellemgamle Mekhets. De unge forsvinder ofte ind i anonymitet, når de har set for meget eller dør, fordi de roder med noget farligt. De ældste? Godt spørgsmål.

 Klan Mekhets medførte discipliner er Celerity (Overnaturlig adræthed og reaktionsevne), Obufscate (Evnen til at forsvinde, gøre sig uset eller se anderledes ud) samt Auspex (Orakelgaven der tillader at se minder, tanker og følelser).

 Forbandelsen der hvilker over klan Mekhet er at de er af natten. Sollys og ild bider dybere i dem end andre vampyrer. En solstråle der rammer en Daeva er som en motorsav til det pågældende legeme, mens en solstråle på en Mekhet antænder selve blodet i deres årer. Ligeledes vil Mekhets også have en Bane - en ting fra klassiske vampyrmyter, såsom ikke at kunne krydse rindende vand eller at frygte kirkeklokker, som gælder for dem.