Dem du bør frygte

Monstre, fremfor observatører. Ikke dyriske monstre som klan gangrel, men noget andet. Noget fremmed. Noget der ikke hører til. De er som aliens fra andre planeter. Med tiden forvandler almindelige mennesker sig, gennem Nosferatu klanens blod, til noget helt andet som ikke kan, ikke må, eksistere. De har altid kontrolleret frygt og vil fortsætte med dette gennem tiden. Hvorfor tillades de så af vampyrsamfundet? Fordi de er voldsomt effektive. De kan ikke slippe afsted med at smile pænt som en Daeva, eller blot gå under radaren som Mekhets. Alle Nosferatuer bidrager med noget. Om det er vold, espionage eller psykisk terror, så er Nosferatu klanen simpelthen for brugbar til at udrydde.

Klan Nosferatus medfødte discipliner er Obfuscate (Evnen til at forsvinde, gøre sig uset eller se anderledes ud), Vigor (Overnaturlige styrke) samt Nightmare (Evnen til at skabe og manipulere med frygt og rædsel.

Som spiller i klan nosferatu skal du finde en måde at være ubehagelig. Om det er fordi du lugter grimt, eller at du laver lyde konstant, eller din forståelse for kropskontakt og personligt rum er lig nul - er op til dig. Nogen få Nosferatuer har også fysiske mutationer. Nosferatu forbandelsen er ikke maskeradebrydende for unge vampyrer, men blot fremmedgørende.