Under indtjek ruller alle spillere en 10-sidet terning. En række faktorer kan give bonus til dette, f.eks. Herd, som giver +1 pr. niveau i herd, samt at have adgang til et territorium kan give bonus, jf. om ressourceafsnittet. 

Der kan også være faktorer der giver minus, såsom hvis man grundet sindslidelser kun jager bestemt typer, eller hvis andre har gjort det svært for dig. 

Uanset hvad ender man med et tal, som er et resultat af ens rul og nogle modifikationer derpå. Dette er ens blodpoints man har denne spilgang. Det er ikke muligt at have 0 blod i kroppen, man går altså fra 1 til -1 direkte. Har man minus blod i kroppen, skal man falde til frenzy en gang pr. minus man har. Denne frenzie skal falde i umiddelbar forlængelse af brugen af blod. Hvis du rammer -3 falder du til Torpor grundet tørst. 

At drikke fra andre vampyrer fungerer således at man overfører blodspoints imellem de to individer. Man skal dog være opmærksom på reglerne om blodsbånd, læs længere nede.

Har du blodpotens så højt, at du skal drikke fra overnaturlige, får du ikke lov at rulle din 10-sidede terninger - du møder simpelthen ikke villige vampyrer fra gaden at drikke fra. Disse vampyrer starter altså på -1 og skal frenzie i starten af spillet, hvis ikke de finder blod igennem herd eller andre spillere.