Ressourcer generelt

Ressourcer repræsenterer dit netværk til omverdenen. Hvert niveau af ressourcer repræsenterer en fast indkomst af tjenester, penge eller andet som du kan bruge. De ophober sig som udgangspunkt ikke og kan derfor bruges en gang pr. spilgang og en gang pr. mellemspil, uden at det har indvirkning på de ressourcer du får til næste spilgang og/eller mellemspil. 

 

Ressourcer vil ofte blive brugt i samarbejde med spilledelsen, da de repræsenterer omverdenen - den korrupte politiker du har i lommen, din konto Sweitz eller dit loyale ghoul der gør alt du beder om. 

Bemærk at det er vigtigt at definere sine ressourcer. I modsætning til discipliner som er evner og kræfter, som manifesterer sig på samme måde, i forskellige individer, så er ressourcer altid historier, firmaer eller venskaber. Derfor skal du definere dine ressourcer, så spilledelsen ved hvilken type soldater det er, der bryder din rivals hoveddør ned.

 

Om territorier

Territorier er den del af byen en vampyr kontroller. Dette vi blive tegnet ind på et kort. Som udgangspunkt vil alle territorier der har en fornuftig størrelse give + til jagttal. Som oftest vil dette plus være på 1, men i særligt store tilfælde kan der gives højere plusser.

På kortet vil der også være markeret punkter. Disse vil give ressourcer eller jagttal - måske endda andre fordele. Punkter der er indenfor ens territorium har man kontrol over.

Man kan sagtens skabe nye punkter, f.eks. ved at bygge en ny bar, som gør det nemmere at jage, eller ved at bygge et nyt mediehus - alternativt kan okkulte projekter startes.

 

Konferer med spilledelsen om hvad målet med dit nye punkt er, men vær opmærksom på at det tager tid og ikke er noget der klares på en spilgang.

 

Om ressourcemagt og begrænsninger

Spilledelsen har valgt at gøre ressourcer til en stor del af vampyrer. Selvfølgelig kan en enkelt vampyr måske rundsmadret 5-10 mennesker, men ønsker man at være et sandt monster, så er det igennem tråde og ens netværk - 25 mennesker, måske endda 15, kan være problematiske for vampyrer. Vampyrer skal også bruge blod og hussly. Ressourcer kan ikke få 100 swat-folk til at storme Elysium, men det er muligt at finde snavs på folk i løbet af mellemspillet, eller til spilgangen. Det er også muligt at gøre livet surt for folk, så de konstant er sultne, eller måske at ende deres karakter uden at få beskidte hænder selv. 

 

Kort sagt: Vi beder kraftigt vores spillere tage fat i os, hvis i har nogen ideer til hvad i vil bruge ressourcer til - der er stor set ingen grænser for deres magt, i modsætning til discipliner, som kræver både blod og en eller anden form for fysisk eller åndelig tilstedeværelse.

 

Køb ad Ressourcerne

Ressourcer køb går på en skala fra 0 til 5.