Beskriver det sted du sover. Vampyrers hjem er ofte noget de bruger lang tid på, da det er dette hjem der sikrer dem fra solens stråler og fjender i natten.

Når ressourcen Haven købes skal der vælges om det nye niveau sættes i sikkerhed eller hemmelighed. Et enkelt niveau kan købe et gemt haven der ikke viser sig på krak, eller det kan købe sikkerhed i form for en særligt godt befæstet dør med jævnligt udskiftet lås. Højere niveauer kan betyde at du måske har fundet en gammel bunker der skulle nedrives og taget bo i den eller at du har den bedste sikkerhed mennesker kan købe. De højeste niveauer er enten et haven der aldrig har eksisteret i nogen papirspor (såsom en kloakskakt du selv har gravet) eller et palæ med de nyeste sikkerhedssystemer, konstant overvågning, flugtruter, m.m.

 

Det er vigtigt at tage stilling til, om dit haven er sikkert fordi det er godt gemt eller fordi du har sikret det - ikke begge to.

Som udgangspunkt er det altid den forsvarende part der vinder i angreb (både informationsfinden og med soldater) på et haven - så hvis der er tvivl, er det den der ejer havenet der er på den sikre side.

 

Har du 0 dots I haven antages det at du bor i en almindelig lejlighed eller et rækkehus ligesom alle andre mennesker.