Dette repræsenterer fast indtægt. Hver spilgang og mellemspil modtager du dit niveau i Økonomi, i økonomi niveauer. Disse er de dots du kan bruge på illegale aktiviteter, altså penge du kan få til at forsvinde fra 'systemet', på maskeradevenlig vis. Dit firma kan sagtens have flere penge, men dette er de penge, som du kan bruge på at være vampyr, samt spille det politiske magtspil med.

Hvad er et niveau i økonomi så? 100 kr? 1.000? 2 millioner? Det er svært at sige. Økonomi kan repræsentere store summer penge (hvis man vil have noget at regne med, kan man sige i omegnen af 25.000 pr. niveau hvis de omdannes til rede penge), illegale penge repræsenterer et kontant beløb, det kan repræsentere dele af et firma, afkast på jord og boliger, eller måske et dyrt kunststykke.

Umiddelbart har de niveauerne dog samme slagkraft, uanset historien, medmindre situationen er særligt specifik (f.eks. ved at man ikke kan bruge ulovlige penge, grundet at ens fjende angriber en igennem skattesystemet - og man ingen på hvidvasknings mekanismer har).