Universet

Vi spiller i en setting inspireret af Vampire the Requiem: Second Edition. Det skal ikke forstås at der kræves stor viden for at spille med, ej heller at man skal tage alt der står i enhver Requiem bog for gode varer. Vi anbefaler dog en grundlæggende viden om settingen. Vi vil selv skrive en kort intro til dette, i form af spilledelsens syn på klanerne, covenantsne, etc.

Spillets mekanik

Det er vigtigt at bide mærke i, at i vores kampagne, skelner vi hårdt imellem “at vinde” og “succes”. Din rolle kan ikke vinde spillet, men det er muligt for din rolle at opnå succes. Når dette er sagt, så er vores spil bygget sådan op, at spillerne i fællesskab og individuelt vil kæmpe om en række ressourcer, magtposter, titler, etc. Det er i historierne om disse at de personlige historier blomstrer. Vi håber at den konstante magtkamp kan blive en form for tapet for alle de personlige intriger, romancer, hverdags-horror, etc. 

 

København anno spilstart 

Københanvs Fyrste, Frederik Beck Abilgaard af Invictus, har siddet på tronen så længe alle kan huske. Det var ham der førte Lancea Sanctum ind i København i sin tid, og det var ham der stod imod horderne da København stod til at brænde ned, fordi VII angreb tilbage i 1800-tallet. Med stålsat hånd har han regeret - alle Covenants har haft deres land. De ældste har ikke været i rum sammen længe, for at undgå magt-fejder og alle har været mætte, om end ikke tilfredse.

Så længe han har siddet, har Primogenerne , også kendt som Rigsrådet, mødtes en gang årligt, en måned efter midsommer, for at diskutere vigtige emner. 

Var det ikke for årtusindskiftet, kunne det være fortsat sådan for evigt - en stærk Fyrste på tronen, sultne Neonates i bunden af hierarkiet og Elders der fik lige akkurat nok til at holde dem selv og deres børn mætte. Men tiderne skiftede og så vidt man ved kan Københavns nuværende tilstand skyldes en hændelse i det herrens år 2000.

Blod blev ikke udgydt, men alliancer brudt og territorier overtrådt. Dette kulminerede i en nat, hvor de ældste pludseligt forsvandt fra deres kommunikationskanaler, deres hjem blev forladt og deres aktiver lå døde hen. Dette efterlod København med kun Neonates. Rygterne har været mange - om det er fordi de ældste faldt på hinandens tænder, eller de blot en dag gik ud i solen i et fælles vanvid vides ikke. Fælles er dog at ingen har set de ældste længe. 

Nu står København uden Fyrste. Uden Orden. Det eneste der er tilbage, i de forskellige Covenants er resterne af deres hierarki. Vampyrerne har stadig deres mødesteder tilbage. Rigsrådet skal mødes i en måned efter sommer solhverv 2016 - som det har været tradition så længe alle husker. Nu mødes de yngste vampyrer til stadighed og fortsætter de ældstes spil. En kort periode uden Ældste gør at nye magtpositioner åbner sig. Men det faktum, at ingen så Fyrsten gå under, betyder at ingen tør udnævne sig selv til ny Fyrste - før man ser den tomme tronstol til Rigsrådsmødet. 

Frihed og magt hersker i København, og vampyrerne udnytter det igen - nu i nat. 

 

Din rolle 

Hvad skal din karekter indeholde:
1. Klan
1. Covernant
1. Touchstones (som kommer an på humanity) 

Udover de før nævnte ønsker vi også et karakter koncept:

Sammen med din rolle skal du indsende dit karakterskema, samt en baggrundshistorie på minimum 500 ord. Skriver du mere end 3 sider skal der et referat i starten, på maksimalt 1 side.

Herunder skal der inkluderes mindst 3 hemmeligheder af varierende størrelse. Vi indskærper at du er under 100 år som vampyr, da det giver mest mening i forhold til settingen.


Det vigtigste omkring spillets roller er at de giver mening og passer ind i settingen. Vi forventer at rollen har en sammenhængende baggrund, hemmeligheder af både store og små karakterer, samt mål og principper. Alt i alt anbefaler vi at man gennemtænker sin karakters indhold før den sendes ind.

Fx. karakteren Frederik har en titel og en familie at tage sig af (menneskelig eller vampyrisk), hvilke principper har han udviklet for at klare sig og hvad er hans fremtidsmål? Måske ønsker han en fremtid hvor hele hans familie sidder på byens vigtigste poster eller måske det modsatte. Er der direkte noget din karakter aldrig vil gøre?
Det vigtige er at din rolle ikke altid har en lommeregner i hovedet, der konstant afmåler hvad det “bedste” resultat er, men spiller méd spillet og ikke imod det.

 
Når det kommer til spillerantal forbeholder spilledelsen sig retten til at begrænse spillerantal for spillet generelt, samt klaner og covernants. . Som udgangspunkt tillades folk udenfor en af de fem Covenants ikke i spillet - disse individer er enten irrelevante for den politiske proces der foregår til spilgangene, eller også er de så svage at de er kortlevede og dermed uønskede som roller.

 

 

 

Spilledelsen forbeholder sig retten til at afvise koncepter vi ikke føler passer ind i vores spil, samt regulere mængden af klaner, covenants, aldersgrupper, etc.